Waar kan ik een makelaar vinden?

Waar kan ik een makelaar vinden

Waar kan ik een makelaar vinden?

Er zijn tal van voor- en nadelen aan het zelf verkopen van een huis, en als u besluit om zelf een huis te verkopen, zijn er ook nadelen en voordelen waar u rekening mee moet houden voordat u begint. Zelf een huis verkopen is zeker niet zo moeilijk als je misschien denkt, het kan zelfs heel gemakkelijk zijn, zeker als je het proces goed begrijpt. Wanneer u zelf een woning verkoopt, heeft u veel meer controle over het proces, omdat u in uw eentje met potentiële kopers kunt onderhandelen, terwijl u bij een makelaar gedwongen wordt een overeenkomst te sluiten met de makelaar die u vaak kan benadelen.

Veel mensen die zelf een huis verkopen, kiezen ervoor om samen te werken met een makelaar. Hoewel dit een volkomen geldige reden is om met hen samen te werken, heeft het zijn nadelen. Makelaars kunnen veel geld vragen om u te vertegenwoordigen, ze hebben uitgebreide kennis van het proces en kunnen helpen bij het oplossen van veel van de problemen die bij de verkoop van een huis komen kijken Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Deze makelaars hebben ook een groot netwerk van andere potentiële kopers en kunnen dit netwerk voor u inzetten door u in contact te brengen met kopers die wellicht niet geïnteresseerd zijn in uw woning. Makelaars kunnen er ook voor zorgen dat de woning netjes en op tijd wordt verkocht. Als u er echter voor kiest om zelf een huis te verkopen, zijn er enkele nadelen waar u rekening mee moet houden.

Een van de grootste nadelen van het zelf verkopen van een huis is dat je verantwoordelijk bent voor al het onderzoek en het legwerk dat bij de verkoop komt kijken. U moet de gemiddelde verkoopprijs voor vergelijkbare huizen in uw omgeving weten, evenals de exacte afmetingen en andere specificaties van uw eigendom onderzoeken, zodat u nauwkeurig kunt aangeven hoeveel uw huis waard is. Omdat makelaars worden betaald op basis van hoeveel uw huis waard is, verhoogt u ook de kans dat hij u een provisie in rekening brengt als u de prijs wijzigt die u in uw makelaarskas verdient. Als u ervoor kiest om met een makelaar samen te werken, betaalt u meestal iets meer, maar heeft u meer controle over het proces, kunt u zelf de leiding nemen over het verkoopproces en kunt u een deel van het gedoe van marktonderzoek wegnemen.

Klik hier: https://mijnverkoopmakelaar.nl/

Jon Welch

© 2021 consulfrance-bruxelles.be. All rights reserved.
Hiero by aThemes