Voordelen van radioconversie

Voordelen van radioconversie

De FMR-3.0 stereo FM-radioconversie zorgt voor invoer vanaf een iPod, cd-speler, USB of Bluetooth. Het ondersteunt ook spraakopdrachten en maakt externe versterkers mogelijk. De FMR-3.0 is een veelzijdige en goedkope radioconversie die uw stereo kan transformeren in een hoogwaardige radio. Je kunt het in je auto installeren of overal waar je stereogeluid wilt. Dit is de beste optie voor wie naar de radio wil luisteren met een draadloos luidsprekersysteem .

radio conversie

In tegenstelling tot veel andere oplossingen, worden Aurora Design-radioconversies vervaardigd volgens OEM-normen en gebruiken ze de nieuwste technologie. U hoeft zich nooit zorgen te maken over audio van lage kwaliteit, radiostations die afdrijven of onverstaanbare Bluetooth-oproepen. Deze radio's zijn ontworpen volgens OEM-normen en gebruiken de nieuwste audio en elektronica, waaronder AAC- en USB-audio en een gepatenteerde interface voor Europa/Aziƫ. Ze werken zelfs met je Apple iPod!

Met deze radioconversie hoeft u zich nooit zorgen te maken over de eis van de FCC dat hulpverleners hun communicatiesystemen upgraden naar digitale frequenties. Uw communicatiesysteem zal eindelijk 10-1 communicatie kunnen ontvangen, wat een veelvoorkomend probleem is in landelijke gebieden. U kunt communiceren met hulpdiensten, zelfs vanaf een verre locatie, zonder dat u technici hoeft te betalen om de upgrade uit te voeren. Deze upgrades zullen u geld besparen en zorgen voor het hoogste niveau van veiligheid voor u en uw gezin.

Voor meer informatie klik je hier: https://radiatorombouwopmaat.nl/

Jon Welch