Tips voor het kopen van een huis

Makelaar

Tips voor het kopen van een huis

Uw huis verkopen en verhuizen naar het kantoor van een makelaar is een grote overgang die u moet maken, maar het hoeft geen stress-inducerende ervaring te zijn. Zoek een solide makelaar met ervaring. Makelaars in onroerend goed zijn tegenwoordig dertien in een dozijn. U wilt dus absoluut alleen de beste agent voor uw behoeften. U wilt een makelaar die uw klanten helpt bij het koopproces, van het krijgen van een woningwaardering in Connecticut tot het verwerken en afhandelen van de onroerendgoedlening.

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Connecticut, zoek dan iemand die tijd beschikbaar kan maken klik. Makelaars moeten zich volgens de wet minimaal twee keer per dag ter beschikking stellen van klanten, maar dat betekent niet dat zij alleen tijdens kantooruren aanwezig mogen zijn. Dat betekent niet dat ze alleen telefonisch of per e-mail bereikbaar zijn. Een goede makelaar moet klanten ook online bronnen kunnen bieden, zoals een uitgebreide website met informatie over de gemeenschap, een online lijst van huizen te koop in Connecticut en een vergelijkende marktanalyse.

Een andere manier om een gekwalificeerde makelaar in onroerend goed in Connecticut te vinden, is door gebruik te maken van de diensten van een listingagent, die een vergunning heeft van het Connecticut Department of Financial Services. Een makelaar kan zowel de koper als de verkoper helpen bij het maken van hun aankoop van onroerend goed in Connecticut. Ze kunnen een gratis, vrijblijvende online service uitvoeren, die u een uitgebreide marktanalyse zal bieden. De makelaar kan u ook helpen met een vergelijkende marktanalyse, die recente verkoopprijzen in uw regio vergelijkt met de vermelde prijs voor vergelijkbare woningen in uw gemeenschap. Als u een prijs afspreekt, kunnen u en uw agent een contract aangaan waarin een gedetailleerd betalingsplan is vastgelegd.

Klik op deze link: Alpha Makelaardij

Jon Welch