Oude lederen Viridian Ultra briefhoofden

Papierblanks zijn al honderden jaren rond. Ze werden voor het eerst gebruikt om de borden op de gebouwen in San Francisco, Californië, af te drukken tijdens de dagen van de Gold Rush.

Pas later werden er echte brieven van gemaakt en voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tegenwoordig worden ze gebruikt om briefhoofden en enveloppen te maken. Sommige ontwerpen zijn verbluffend. U vindt de oude lederen viridian Ultra van Georgia die is gemaakt van gerecycleerde melkflessen, krant en kleurpotloden om dit charmante document te maken.

Deze unieke set enveloppen heeft ontwerpen die variëren van eenvoudig en ingetogen tot elegant en kleurrijk.

Op de voorkant staan de woorden San Francisco, California in een rood en zwart vierkant. Het heeft een witte bodem met aan elke kant elastische doorvoertules. Deze doorvoertules maken het gemakkelik om de zijkanten af te dichten.

Elke letter heeft een envelop bijgevoegd voor eenvoudiger hantering. Dit is de perfecte maat voor zakelijke adresentoepassingen. Het voorblad en de binnenkant zijn groot genoeg voor grote hoeveelheden briefpapier. Het kan al uw adressen bevatten, zoals thuisadressen, zakelijke adressen en zelfs postbusadressen.

Inbegrepen in de set is een hartvormige paperbustion, een eenvoudig ontwerp dat precies zou zijn om bedankbriefjes te sturen. Ze zijn verkrijgbaar in de traditionele zwarte en gouden briefhoofdstijl of de nieuwere pep-ontwerpen. Deze briefhoofden hebben een gouden hart met de oude leren Viridian ultra op de voorkant en een wit vinkje eronder. Deze zijn geweldig om wat kleur toe te voegen aan uw kantoor en ook om uw klanten te bedanken voor hun bedrijf.

Er zijn verschillende andere stijlen om uit te kiezen als het gaat om paperblanks.

Ze zijn verkrijgbaar in klassieke zwarte en gouden stijlen en ze zijn verkrijgbaar in milieuvriendelijke witte en natuurlijke groene kleuren. Er zijn ook stijlen verkrijgbaar in wit, geel en blauw en er zijn zelfs enkele nieuwe ontwerpen zoals een toiletpapierhouder. Paperblanks zijn het perfecte promotiemiddel voor uw volgende beurs of speciale gebeurtenis en als u hoogwaardige paperblanks gebruikt, kunt u ervoor zorgen dat deze jarenlang meegaan.

Er zijn verschillende formaten beschikbaar als het om paperbacks gaat en als je op zoek bent naar iets kleiner of groter dan kun je deze online bestellen. De maat die u nodig heeft, hangt af van de exacte behoeften die uw bedrijf heeft. Paperblanks kunnen op maat worden gemaakt zodat ze in elke envelop passen, zodat u enveloppen van elk formaat kunt uitgeven en direct bij u thuis kunt laten bezorgen. Paperblanks bestaan al heel lang en ze zijn er om te blijven. Veel bedrijven gebruiken nog steeds paperbacks als een manier om reclame te maken en het nieuws over hun bedrijf te verspreiden.

Bij My Lovely Notebook vind je notitieboeken op te koesteren!

Jon Welch