De beste manieren om uw favoriete barbecuevlees te koken

Een korte les over waar bepaalde delen goed zijn voor de BBQ voor vrijdag 14 juni, dankzij The Smoking Gun.

De juiste BBQ-snit kan uw eindproduct echt maken of bederven. Daarom is het altijd een goed idee om deze stukken bij uw plaatselijke slager of vleeswinkel te vragen. Met de perfecte BBQ-snede kunt u gewoon fantastische resultaten behalen zoals nooit tevoren.

Laten we beginnen met karbonades. Varkensvlees is een van de meest voorkomende barbecuevlees, dus u zou geen problemen moeten hebben om ze bij uw plaatselijke supermarkt te vinden. Het is echter belangrijk om het magere vlees te kopen, zodat u er meer smaak uit haalt. Let bij het kopen op degenen met minder vet. U kunt paté, steaks, hamburgers en hakken kopen die allemaal slankere stukken vlees zijn om u te helpen een gelijkmatigere vleessmaak te krijgen.

Een ander groot vlees dat u kan helpen een beter resultaat te krijgen, is kippenmarmering. Kipmarmering is wanneer je wat kruiden aan het vlees toevoegt, waardoor het smaakt alsof het in een putje heeft geweekt, zoals tijm, rozemarijn, peper, oregano, enz. marmering geeft het vlees ook een mooie kleur, waardoor het goed bbq-vlees krijgt. Dus als je op zoek bent naar goed bbq-vlees om te koken, probeer dan marmering en krijg die geweldige rokerige, zoute smaak. Om het een betere rooksmaak te geven, laat je het marmering uitdrogen op het hout en plaats je het over de kolen van je fornuis of barbecue.

Ossenhaas is een van de populaire soorten vlees die je op de barbecueroosters vindt, en het kan ook een goed bbq-vlees zijn.

Ossenhaas kan in dunne plakjes worden gesneden, maar je moet ervoor zorgen dat je genoeg marmering op elk plakje laat om het die fantastische gerookte kwaliteit te geven. Ossenhaas kan ook op de grill worden gekookt, maar je moet heel voorzichtig zijn om het marmering op elke plak te behouden, anders krijg je verbrand, niet-smaak bbq-vlees! Voor dit bbq-vlees raad ik aan om de getrokken en gesneden methode te proberen, want dit geeft je zowel een smakelijke ossenhaas als een BBQ-varkensschouder.

De derde op mijn lijst met favoriete bbq-vleeswaren zijn de varkensribbetjes. Er zijn veel verschillende smaken BBQ-ribben beschikbaar en er zijn ook enkele zeer smakelijke ribrecepten beschikbaar. Veel BBQ-ribben worden gegrild en ik geef er de voorkeur aan ze op deze manier te gebruiken. Mijn favoriete stijl is de schenkel, omdat je in één hap veel vlees kunt krijgen, en de saus past perfect bij het vlees. Er zijn ook veel nieuwe soorten BBQ-ribben, waaronder gepekeld en gerookt, en natuurlijk zijn er nu ook enkele uitstekende barbecuesauzen beschikbaar.

Gerookte zalm is tegenwoordig een ander populair bbq-vlees en als je op zoek bent naar die authentieke visgeur, dan moet je echt proberen om je zalm te roken. Ik vind dat mijn zelfgemaakte zalm erg lekker is, zeker als hij gerookt is. Een techniek die bekend staat als het roken van zalm, is hoe het werkt, en het produceert een zoute, visachtige smaak die niet te vinden is in zowat elke bbq-vleeskast in de supermarkt. Het roken van zalm is verreweg een van de beste technieken die je kunt gebruiken als je de ware smaak van vis naar boven wilt halen.

Klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/

Jon Welch